Fotografia casa de turisme rural al Penedès Ca la Rosita

Fotografia Interiorisme -

Ca la Rosita em va encarregar ser el fotògraf de la seva preciosa casa de turisme rural al mig del Penedès. L'objectiu de les fotografies de la casa era il.lustrar la seva web i donar a conèixer la casa a aquelles persones que dubten entre reservar a una casa o altra per a les seves vacances.

FOTOGRAFIES PER A CASA DE TURISME RURAL AL PENEDÈS

Una eina per aconseguir més reserves.

façana lateral de la casa de turisme rural al Penedès

Els propietaris de Ca la Rosita, una preciosa casa de turisme rural a Sant Cugat Sesgarrigues, volien mostrar la seva moderna casa de poble al mig del Penedès. La casa és en si mateixa una oferta diferent de les cases de turisme rural a l'ús. L'arquitectura, moderna és obra de l'arquitecte Josep Piñol. 

Amb les fotografies es pretenia que quedés clar que no és la casa de turisme rural enmig de vinyes sinó una casa de planta moderna, amb porxo i menjador oberts a la piscina que contrasta amb la sensació de privacitat que es té quan es mira des de fora.

Si tens una casa de turisme rural al Penedès o a qualsevol altre lloc i creus que et puc ajudar com a fotògraf , sols has de deixar-me un missatge al final d'aquesta publicació.

balcó casa turisme rural Sant Cugat al Penedès
fotografia pati Ca la Rosita
porxo i piscina casa Penedès Ca la Rosita
fotografia nocturna piscina casa Ca la Rosita

Com a fotògraf d' interiorisme i arquitectura del Penedès , va ser tot un plaer fotografiar aquesta preciosa casa i poder compartir amb els seus propietaris, la Rosa i el Carmel, la seva passió i amor per Ca la Rosita. No deixeu d'entrar a la seva web per poder veure més fotografies i, millor encara, per a poder planificar la vostra propera estada. Ca la Rosita

Comparteix 
Veure anterior Veure següent