El retrat corporatiu o retrat de perfil professional a Vilafranca del Penedès

Fotografia Retrat -

QUÈ ÉS el retrat corporatiu O DE PERFIL PROFESSIONAL ?

FOTOGRAFIA PER A PROFESSIONALS I EMPPRESES DES DEL MEU ESTUDI A VILAFRANCA DEL PENEDÈS


Amb aquesta publicació, m’agradaria poder explicar-te com són els retrats corporatius d’empresa o fotografies de marca personal que faig per a professionals i empreses des del meu estudi de Vilafranca del Penedès o a les instal.lacions dels meus clients.

Segurament busques uns retrats per a la teva web o les teves xarxes socials que et permetin ensenyar al teu client qui hi ha darrere del teu projecte i la teva idea .


"NO HI HA UNA SEGONA OPORTUNITAT PER A CAUSAR LA PRIMERA IMPRESSIÓ"
ÒSCAR WILDE

Santi Cabezas Fotògraf Vilafranca del Penedès - retrat-corporatiu-penedes-maria-2.jpg
Santi Cabezas Fotògraf Vilafranca del Penedès - retrat-corporatiu-penedes-maria-1.jpg


Els retrats corporatius per a empresa i professionals són el primer impacte que ens permetrà captar l’atenció del nostre client o possible client i és precisament per això pel que són tan importants. Diferents estudis mostren que la impressió rebuda dins dels 3 primers segons, marcaran la percepció que el nostre interlocutor tindrà sobre nosaltres.

Quan entres a la web d’un professional o empresa, un dels apartats pel que passes segur és el Qui Som , el Nosaltres , l’ About . El teu possible client també ho farà. És per això que els teus retrats han de causar una bona impressió i han de reflectir exactament qui ets i quins són els teus valors com a professional o com a empresa.


qui pot necessitar uns retrats professionals ?

El primer que percep el teu client és la imatge de la teva marca personal.


EMPRESA

les fotografies permeten humanitzar i posar cara a qui hi ha darrere de tot projecte o idea empresarial i t’ajudaran a empatitzar a nivell humà amb el possible client. 

PROFESSIONALS

retrats professionals que posin en relleu la teva imatge de marca reforçant el propòsit i la personalitat del teu projecte.

EMPRENEDORS

ja siguin uns retrats per al teu currículum per a tu que busques feina o una promoció, o per a tu que busques arribar a qui et permeti desenvolupar i posar al mercat el teu negoci i busques presentar-te amb professionalitat.

per a què em serveixen els meus retrats de perfil professional ?

01.

RETRATS PER A PÀGINA WEB

l’oportunitat per a connectar amb els usuaris i que dipositin la confiança en els teus serveis i productes.

02.

RETRATS PER A XARXES SOCIALS

si utilitzes les xarxes socials amb un propòsit professional (com p.e. Linkedin ) han de donar seguretat a l’espectador. Serà aquesta seguretat en tu la que els animi a posar-se en contacte.

03.

FOTOGRAFIES PER A PRESENTACIONS

ja sigui per il.lustrar presentacions d'empresa, conferències, ponències, ... 


Tu ets diferent i per això és imprescindible tenir uns retrats personalitzats de qualitat que posin en relleu els teus valors com a empresa, com a professional o com a emprenedor. El que fas ho fas bé, correcte? Doncs ensenya’t bé. Amb fotografies professionals a Linkedin o d’altres xarxes socials que et connecten amb el teu públic objectiu , aconseguiràs diferenciar-te i impactar al teu client.


Santi Cabezas Fotògraf Vilafranca del Penedès - retrat-professional-penedes.jpg
Santi Cabezas Fotògraf Vilafranca del Penedès - retrat-professional-vilafranca-penedes.jpg
Santi Cabezas Fotògraf Vilafranca del Penedès - fotograf-retrat-vilafranca-del-penedes.jpg


Com funciona una sessió de retrat corporatiu ? Tot comença amb un briefing o entrevista prèvia que em permet copsar tot allò que es vol posar en relleu amb els retrats. Quins valors es volen transmetre al possible client.  D’aquest contacte previ, et proposo diferents opcions (tant al meu estudi de Vilafranca del Penedès com al vostre despatx ) perquè els retrats siguin exactament allò que busques. També et donaré alguns trucs i consells perquè  el dia de la sessió sigui tot un èxit. El dia de la sessió de retrat, ens centrarem a recollir tot el que haurem treballat prèviament amb unes fotografies que reflecteixin la teva professionalitat i generin confiança.


Santi Cabezas Fotògraf Vilafranca del Penedès - retrat-empresa-vilafranca-penedes-mon.jpg
Santi Cabezas Fotògraf Vilafranca del Penedès - retrato-fotografico-corporativo-vilafranca.jpg
Santi Cabezas Fotògraf Vilafranca del Penedès - retrat-empresa-penedes-vilafranca.jpg


Aquí per veure més retrats corporatius o de perfil professional a Vilafranca del Penedès 


Gràcies als que apareixeu a les imatges d'aquesta publicació:  www.designmanagement.cat  * www.valorsdemprendre.com *  www.montsebonet.com  *  www.calsoler.com 


VOLS MÉS INFORMACIÓ PELS TEUS RETRATS PROFESSIONALS ? :

Comparteix 

* Dades obligatories
Veure anterior Veure següent