QUÈ PUC FER PER A TU ?
Estic especialitzat en fotografia per a empreses i professionals que volen mostrar-se de la millor manera. Des del meu estudi a Vilafranca del Penedès, produiré per a tu les millors fotografies de la teva marca personal , de la teva empresa , negoci i projecte perquè arribis amb claredat al teu client i et doni avantatge.

 

La primera impressió de la teva empresa i de la teva marca personal és fonamental.


 

retrat corporatiu empresaria   fotografia ampolla vins torres   fotograf vilafranca del penedes   fotografia instal.lacions barca
             

Retrat
d'empresa     

 

Fotografia producte  

 

Fotografia d'esdeveniments

 

Instal.lacions
 

L'impacte d'una bona imatge a la teva marca personal, és el primer que rebrà el teu possible client.

El retrat d'empresa, retrat corporatiu o retrat de perfil professional, destaquen per l'alta qualitat tècnica i per la seva eficàcia a l'hora de presentar al professional i la seva tasca.

Els retrats professionals poden realitzar-se tant al nostre estudi a Vilafranca del Penedès o al vostre lloc de treball. D'una forma o altra, aportarem tot el material d'il.luminació i captura per aconseguir una fotografia de la millor qualitat.

Veure + Retrat d'empresa

***

Amb la fotografia de producte busco que el teu producte brilli i destaqui per tal d'atreure el desig del potencial client. Tant si és fotografia per a botiga online o per a catàleg, busquem aproximar el producte al client, donar-li informació i despertar-li l'interès.

El meu estudi a Vilafranca del Penedès està preparat per a oferir la millor qualitat en fotografia de producte , comptant amb un ampli equip d'il.luminació que permeti fer destacar el millor del vostre producte mitjançant fotografies de gran impacte visual que ajudin a la decisió del client

Veure + Fotografia de producte

***

Documentar el vostre event per tal de donar-lo a conèixer i despertar l'interès als assistents de futeres edicions és l'objectiu principal. Tinc gran experiència en fotografia d' esdeveniments per a empreses tals com:

- Presentacions
- Fires
- Congressos
- Actes corporatius
- Inauguracions
- Actes públics, ... 

Veure + Fotografia empresa

***

La fotografia d' instal.lacions o fotografia corporativa serveix a les empreses per a ensenyar com és el seu espai de treball , com són els processos productius o com es desenvolupen els serveis que ofereix una organització o un professional.

La finalitat principal de la fotografia d' instal.lacions o fotografia corporativa és per a la web de l'empresa , publicacions i publicitat , catàlegs , premsa , ...

Veure + Fotografia instal.lacions

 


 

DEMANA MÉS INFORMACIÓ 


Si vols més informació per al teu projecte fotogràfic, envia'm un missatge i t'explico tot el que podem fer:

* Dades obligatories