Fotografia de producte per Ampert de Vilafranca del Penedès

Fotografia Producte -

Un any més col.laborem amb l'associació AMPERT de Vilafranca del Penedès fent fotografies de producte pel seu calendari solidari. Aquest any, han estat 12 joieres i joiers del Penedès que han cedit temporalment una peça per a il.lustrar cada un dels mesos de l'any. Per a fer les fotografies, vam triar el fons negre, sense llum, que evidencia i dóna protagonisme a les peces. Els artistes han estat: Samuel i Noemí Martínez Saavedra, Gemma Llop, Anna Rafecas, Francesc Llosa i Maite Vives, Joana Salvadó, Cristina Garcia, Montse Alpiste, Gema Pinedo, Montse Masana, Enric Montal, Montse Marimon i Gabriela Soffer.

Peça joieria per Ampert de Vilafranca del Penedès

L’objectiu de la iniciativa és recaptar fons que aniran destinats íntegrament a la tasca social de l’associació, per sensibilitzar i per a donar continuïtat al projecte d’Ampert, beneficiant a totes les veïnes i veïns dels municipis de l’ Alt Penedès que han de rebre tractament de radioteràpia a l’ICO (Institut Català d’Oncologia), Hospital Duran i Reynals de l’Hospitalet de Llobregat

Santi Cabezas Fotògraf Vilafranca del Penedès - fotograf-professional-empresa-vilafranca-del-penedes.jpg
Santi Cabezas Fotògraf Vilafranca del Penedès - fotografia-professional-empresa-vilafranca-del-penedes.jpg
Santi Cabezas Fotògraf Vilafranca del Penedès - fotografia-professional-empresa-vilafranca-penedes.jpg


El disseny del calendari va anar a càrrec del dissenyador de Vilafranca del Penedès Pere Pagà que condueix l'estudi Pagà Disseny  qui porta molts anys també donant suport i col.laborant a l'associació Ampert.

Santi Cabezas Fotògraf Vilafranca del Penedès - fotograf-professional-vilafranca-del-penedes.jpg
Santi Cabezas Fotògraf Vilafranca del Penedès - fotograf-vilafranca-penedes-per-empreses.jpg
Santi Cabezas Fotògraf Vilafranca del Penedès - c3a1416-editar.jpg
Santi Cabezas Fotògraf Vilafranca del Penedès - fotograf-vilafranca-per-empreses.jpg
Santi Cabezas Fotògraf Vilafranca del Penedès - fotografia-producte-vilafranca-penedes-empreses.jpg
Santi Cabezas Fotògraf Vilafranca del Penedès - fotografia-producte-vilafranca-penedes-empresa.jpg
Santi Cabezas Fotògraf Vilafranca del Penedès - fotograf-professional-vilafranca-del-penedes-ampert.jpg

Com a fotògraf professional de Vilafranca del Penedès , estic molt content d'haver pogut participar en el calendari solidari de l'associació. Ampert és una associació que treballa per a millorar la qualitat d’atenció donada als malalts que pateixen càncer durant les diferents fases de la malaltia. L'objectiu principal es basa en oferir el servei diari de transport i acompanyament a les persones usuàries. Es tracta d’un transport col·lectiu coordinat amb el Servei d’Oncologia Radioteràpica de l’ICO, i compta amb el seguiment mèdic del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i suport del voluntariat de Creu Roja Alt Penedès. Si vols saber més sobre l'associació, sols has de fer click aquí.

VOLS VEURE MÉS FOTOGRAFIA DE PRODUCTE PER EMPRESA ? 

Comparteix 
Veure anterior Veure següent