Fotografia de producte per a botiga online

Fotografia Producte -

La fotografia de productes és un dels aspectes més importants a l’hora de vendre els teus productes a una botiga online. Els possibles clients no poden tocar ni veure el producte físic i per tant les fotografies han de despertar l’interès i enamorar al teu possible comprador per a que finalitzi el procés de compra.

La qualitat de les fotografies d’un eCommerce, segons un estudi fet per eBay, és el seu principal factor de conversió,  ja que a més de presentar el producte amb atractiu, demostra professionalitat i serietat per part del venedor.

Un producte de qualitat ha de lluir amb qualitat: el teu producte és bo, per tant hauries d’ensenyar-lo amb qualitat. A diferència del mercat tradicional, la teva competència està a un click.

Fotografia de botella vi del Penedès Paret seca
Santi Cabezas Fotògraf Vilafranca del Penedès - lacrima.jpg
Fotografia per botiga online de Mas Boter del Penedès de cava rosatels objectius de la fotografia de producte per botiga online

01. VENDRE MÉS

fotografies de producte que despertin l’interès de compra: el producte ha d’estar en perfectes condicions i ha de ser atractiu als ulls de l’espectador.

02. DONAR INFORMACIÓ

explicar visualment al comprador en què consisteix el producte que es planteja adquirir. 

03. FIDELITZAR CLIENTS

la fotografia ha de ser exacte al producte real i evitar així devolucions que fomentin la satisfacció del client. Augmentant la satisfacció del client, aconseguiràs fidelitzar-lo i reduir despeses d’enviament i de gestió (aspectes fonamentals en qualsevol eCommerce).


Les fotografies de producte per a la web poden ser principalment sobre fons blanc pensades per a ser integrades en la majoria de botigues online, les fotografies sobre fons blanc faran que els teus productes destaquin de forma neta i clara. Les fotografies sobre fons negre estan pensades per afegir caràcter i destacar els detalls del producte. També es poden donar les fotografies amb el producte retallat del fons per a que puguis posar de fons el color que vulguis o fins i tot alguna textura. Tot sempre en funció del que vulguis comunicar.


Fotografia de producte per a botiga online de les Filos

Fotografia de producte per a la botiga online de Les Filos


Fotografies de producte de joieria feta per Ampert de Vilafrancacom faig les fotografies per la TEVA botiga online ?


CONTACTA'M

pots enviar-me un email a info@santicabezas.com o omplir el formulari que trobaràs al final. Explica’m el que necessites, el que t’agradaria i així podré ajudar-te a definir la sessió perquè tinguis el millor resultat.


T'ASSESSORO

pot ser que ja tinguis una línia d’estil fotogràfic definida per a la teva botiga online o pot ser que no. Sigui com sigui, parlarem sobre com fer les fotografies perquè s’adaptin al teu producte i a la teva web per aconseguir el màxim de vendes.FOTOGRAFIA I RETOC

capturem les fotografies dels teus productes i les retoquem de forma que transmetin l’essència del teu producte i despertin l’interès del teu comprador.


ENTREGA

et facilitem les fotografies tant a mida i color perquè es vegin correctament a la teva web com a alta resolució per si alguna vegada has d’imprimir algun catàleg, display, rollup, …

Com a fotògraf de producte per a la teva botiga online o la teva web, et deixo algunes fotografies d'exemple fetes al meu estudi de Vilafranca del Penedès  


vols més informació per les teves fotografies de producte per a botiga online ?

Comparteix 

* Dades obligatories
Veure anterior Veure següent