FOTOGRAFIA PROFESSIONAL QUE T'AJUDA A VENDRE MÉS 

I A EXPLICAR BÉ EL TEU PRODUCTE O IDEA

Santi Cabezas Fotògraf Vilafranca del Penedès - captura-de-pantalla-2021-03-26-a-las-11-56-47.jpg

Santi Cabezas - Fotògraf

Com a fotògraf professional amb estudi a Vilafranca del Penedès , el meu objectiu és ajudar-vos a fer que el vostre projecte creixi, que el pugueu ensenyar i explicar.

He estat professor i ponent de fotografia en diferents centres alhora que la meva passió per la fotografia m'ha portat a ser alumne de l'Institut d'Estudis Fotogràfics i de molts dels que considero els millors fotògrafs del món. Gràcies a tots ells per ajudar-me a arribar fins aquí.

Pots haver vist algunes fotografies meves tant a revistes, diaris, cobertes de cd's, llibres monogràfics, exposicions individuals i col.lectives, catàlegs, per tv ...

En l'àmbit personal, m'agrada una bona conversa, el rugby, la gent amb sentit de l'humor, el café, compartir estones amb amics i família, passejar amb els meus i treure als nostres gossos, l'Springsteen, els Monty Python, el Mesi, escoltar, les revistes d'interiorisme, l'Avedon, Mies, Peter Gabriel i el minimalisme com a corrent artística.

Tant si necessites retrats per la teva web o xarxes socials , fotografia de producte per a la teva botiga online , fotografia d' interiorisme que ensenyi la teva empresa o botiga o documentar un esdeveniment d'empresa , si m'ho expliques t'ajudaré a mostrar-ho de la millor manera sense renunciar al valor de la fotografia en sí mateixa.CLIENTS PER A QUI HE TREBALLATApats d'Art - Avinyonet del Penedès, Ajuntament - Bildi - Bodegas Torres - Caixabank - Cal Blay - Cal Ton - Carrefour - Covides - Edicions Andana - Entrem Cooperativa - Enoturisme Penedès - Esteve Interiorisme - Festival Eva - Fundació Festa Major de Vilafranca - Futbol Club Barcelona - Futureco Bioscience - Gedia España - Griferira Tres - Ibk - Imma Olivella - Inzolia - J. Rius - Lacrima Baccus - Ladyssenyadora - La Torre del Gall - Mon - Most, Festival internacional de cinema del vi i el cava - Parenthesis - Querol Serra - Recaredo - Sant Sadurní d'Anoia, Ajuntament - Simon Coll - Sumarroca - Tastavins - Vallformosa - ViJazz Penedès - Vilafranca del Penedès, Ajuntament - Vinseum - ...


QUÈ PUC FER PER A TU ?

Santi Cabezas Fotògraf Vilafranca del Penedès - fotografiaproductequisoc.jpg

FOTOGRAFIA DE PRODUCTE 

Fotografia d'alta qualitat que t'ajudi a vendre més i doni a conèixer els teus productes a la web, per a botiga online, catàlegs, xarxes socials, ...

Santi Cabezas Fotògraf Vilafranca del Penedès - fotografiaretratquisoc.jpg

FOTOGRAFIA RETRAT PROFESSIONAL

És la teva carta de presentació, el primer que rebrà el client sobre qui hi ha darrere de la teva idea o producte. 

Santi Cabezas Fotògraf Vilafranca del Penedès - fotografiaempresaquisoc.jpg

FOTOGRAFIA EMPRESA

Mostrar els processos productius de la teva empresa o ensenyar les instal.lacions de la teva planta o la teva botiga et faran més proper de cara al teu client.


Santi Cabezas Fotògraf Vilafranca del Penedès - fotograeventsquisoc.jpg

FOTOGRAFIA ESDEVENIMENTS EMPRESA

Documentar els teus esdeveniments d'empresa per tal de donar-los a conèixer i despertar l'interès als assistents de futures edicions.

Si vols donar una imatge que et faci vendre més, donar una imatge professional i que realci el que fas, contacta'm i comencem a donar-hi forma.
Fotografia professional des de Vilafranca del Penedès.

Parlem?


* Dades obligatories