HOLA !!!

Sóc Santi Cabezas, fotògraf professional per a empreses i professionals que volen mostrar-se de la millor manera.

Com a fotògraf professional vull ajudar-vos a que el vostre projecte creixi, que el pogueu ensenyar i explicar. Ja sigui amb fotografia publicitaria, retrat corporatiu o de perfil professional per a web i xarxes socials, fotografia de producte que ensenyi el qué feu i com ho feu, ... Sigui quin sigui el vostre projecte, si me l'expliques, buscarem junts com ensenyar-lo. Tot això sense renunciar al valor de la fotografia en si mateixa.

A nivell personal, m'agrada una bona conversa, el rugby, la gent amb sentit de l'humor, el café, compartir estones amb els amics i la familia, passejar amb els meus i treure al nostre gos, l'Springsteen, els Monty Python, el Messi. M'apassiona escoltar, escriure a la meva llibreta, les revistes d'arquitectura, Avedon, Mies, Peter Gabriel i el minimalisme com a corrent artística.

 

QUÉ PUC FER PER A TU ?


 • Retrat de perfil professional o marca personal  
  És la teva carta de presentació i l'impacte d'una bona imatge a la teva marca personal és el primer que rebrà el teu client. 

 • Fotografia de producte   
  Fotografia d'alta qualitat per a donar a conèixer els teus productes ja sigui per a botiga online, catàlegs, web, xarxes socials, ...

 • Fotografia d'instal.lacions i processos
  Un element més de la marca d'empresa amb la que mostrar com són les teves instal.lacions i com fas el teu producte o servei.

 • Fotografia d'events d'empresa  
  Documentar els teus events per tal de poder donar-los a conèixer i despertar l'interés als assistents de futures edicions.

 

 

ALGUNS CLIENTS AMB QUI HE TREBALLAT

APATS D'ART - AVINYONET DEL PENEDÈS, AJUNTAMENT - BILDI - BODEGAS TORRES - CAIXABANK - CAL BLAY - CAL TON - CARREFOUR - COVIDES - EDICIONS ANDANA - ENOTURISME PENEDÈS - ESTEVE INTERIORISME - FESTIVAL EVA - FUNDACIÓ FESTA MAJOR DE VILAFRANCA - FUTBOL CLUB BARCELONA  - FUTURECO BIOSCIENCE - GEDIA ESPAÑA - GRIFERIA TRES - IBK - IMMA OLIVELLA - INZOLIA - J. RIUS - LACRIMA BACCUS - LADYSSENYARODA - LA TORRE DEL GALL - MON - MOST, FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINEMA DEL VI I EL CAVA - QUEROL SERRA - RECAREDO - SIMON COLL - SUMARROCA - TASTAVINS - TUPÍ - VALLFORMOSA - VIJAZZ PENEDÈS - VILAFRANCA DEL PENEDÈS, AJUNTAMENT - VINSEUM