QUE PUEDO HACER POR TI ?
ESTOS SON LOS SERVICIOS QUE PUEDO OFRECERTE A TI O A TU EMPRESA.


Estoy especializado en fotografía para empresas y profesionales que quieren mostrarse de la mejor manera. Produciendo las mejores fotografías de tu marca personal, tu empresa, negocio y proyecto para que llegues con claridad a tu cliente y te dé ventaja.

La primera impresión de tu empresa y de tu marca personal es fundamental.

lo haces bién, muéstralo bién.


SERVicioS

Que te ayuden a mostrarte claramente frente a tu cliente ideal.

Santi Cabezas Fotògraf Vilafranca del Penedès - retrat.jpg

Retrat de empresa

L'impacte d'una bona imatge a la teva marca personal, és el primer que rebrà el teu possible client. El retrat d'empresa, retrat corporatiu o retrat de perfil professional, destaquen per l'alta qualitat tècnica i per la seva eficàcia a l'hora de presentar al professional i la seva tasca. Els retrats professionals poden realitzar-se tant al nostre estudi a Vilafranca del Penedès o al vostre lloc de treball. D'una forma o altra, aportarem tot el material d'il.luminació i captura per aconseguir una fotografia de la millor qualitat.

Santi Cabezas Fotògraf Vilafranca del Penedès - fotograf-producte-servei-empresa.jpg

Fotografía producto

Amb la fotografia de producte busco que el teu producte brilli i destaqui per tal d'atreure el desig del potencial client. Tant si és fotografia per a botiga online o per a catàleg, busquem aproximar el producte al client, donar-li informació i despertar-li l'interès. El meu estudi a Vilafranca del Penedès està preparat per a oferir la millor qualitat en fotografia de producte , comptant amb un ampli equip d'il.luminació que permeti fer destacar el millor del vostre producte mitjançant fotografies de gran impacte visual que ajudin a la decisió del client.

Santi Cabezas Fotògraf Vilafranca del Penedès - fotografia-instalacions.jpg

Instalaciones i eventos

La fotografia d' instal.lacions o fotografia corporativa serveix a les empreses per a ensenyar com és el seu espai de treball , com són els processos productius o com es desenvolupen els serveis que ofereix una organització o un professional. La finalitat principal de la fotografia d' instal.lacions o fotografia corporativa és per a la web de l'empresa , publicacions i publicitat , catàlegs , premsa , ....

Documentar el vostre event per tal de donar-lo a conèixer i despertar l'interès als assistents de futeres edicions és l'objectiu principal. Tinc gran experiència en fotografia d' esdeveniments per a empreses tals com: - Presentacions - Fires - Congressos - Actes corporatius - Inauguracions - Actes públics, ...


MÁS INFORMACIÓN


Si vols més informació per al teu projecte fotogràfic, envia'm un missatge i t'explico tot el que podem fer:

* Datos obligatorios